background balk logo 2013 Sfeerium Interiors - Beautysalon MV interieurontwerp, schoonheidssalon, interieur, interior, beauty, salon, 3 Sfeerium Interiors - Beautysalon MV interieurontwerp, schoonheidssalon, interieur, interior, beauty, salon, 2 Sfeerium Interiors - Beautysalon MV interieurontwerp, schoonheidssalon, interieur, interior, beauty, salon, 1

Voor deze beautysalon te Heemstede heeft Sfeerium een sprankelend nieuw interieurontwerp gecreëerd. De ruimte is totaal verbouwd en bestaat uit een entree gedeelte, 3 behandel-kamers (inclusief pedicure), toilet en een lounge/zithoek.

Beautysalon te Heemstede

Het franse merk 'Phytomer' word gebruikt voor de beautyproducten en heeft een sterke link met de zee. Als decoratieve accenten zijn er prachtige stukken koraal en andere zee gerelateerde objecten en structuren te vinden in het interieur.

De kleuraccenten in het interieur en de accessoires lopen van zeeblauw naar zachtgroen. Uiteraard zijn daarnaast neutralen hoofdkleuren te vinden zoals offwhite en antraciet. Als eyecatcher een grote XL vaas en door de enorme raampartijen ontstaat er een prachtige lichtinval in de ruimte.